HATTAR,HATTAR,HATTAR!

SANNA 2011-11-28 | 20:18:12


 Här är mina älskade älskade Hattar! Man kan ha dom till nästan allt. Det är därför jag älskar dom så mycket ....plus att DOM ÄR SJUKT SNYGGA!;D. Tre av dom är från en secondhand butik, Man kan hitta skit snygga hattar där :D. Hälften av mina kläder är där ifrån Hahaha! XD

Vinteroutfit

SOFIA 2011-11-27 | 11:31:17

Upprullade byxben och till dessa skor blir enligt mig perfekt. Och ännu bättre blir det med den stickade mysiga tröjan lite slarvigt instoppad. :)

PUSS!
//SOFIA.

Secondhand fynd

SANNA 2011-11-26 | 22:25:25




Det här är min nya små älsklingar från Erkishjälpen! ;)nu ska jag gå och lägga mig i min älskade säng och läsa lite innan jag går och lägger mig!:)

God natt allesammans!<3 
PUSS PÅ ER//SANNA

Julmarknad

SOFIA 2011-11-26 | 21:57:28

Mamma

Anki

Sanna
4Få bilder sen vi var på julmarknad idag. Supergott fika och massor av fina saker. Bor ni här omkring, tar er en tur mot Östanå, ni lär inte bli besvikna om ni vill ha ett mysigt ställe att åka till på första advent som är imorgon.

Min första advent kommer antagligen tillbringas på Ica med en bössa (pengabössa alltså, haha!) i handen med gott sällskap.

PUSS!
//SOFIA.

I love you

SOFIA 2011-11-26 | 19:16:00

Världens finaste lillasyster.

//SOFIA.

LÄXA JIHA!

SANNA 2011-11-23 | 17:28:30

Hoppas alla ni i världen har det bra, själv sitter man och ska gör läxan,Fyy!;D
Jag har inte fattat att det är jul snart och sen är det nyår också.Det här året har både gåt sjukt snabbt men också väldigt sakta :).ÅÅ vad jag önskar mig en pälsmössa och fjäder örhänge!

JAG VILL HA SNÖÖ!! 

PUSS//SANNA :)

fml

SOFIA 2011-11-22 | 20:52:08

Älskade In flames spelar i Gävle nästa år på sin klubbturne. KUL ATT MAN ÄR UNDER 18 SÅ MAN KOMMER IN, FUCKFUCKFUCKFUCK! Där var jag riktigt ironisk, på mina dåvarande 17 bast kommer jag inte långt, JÄTTEKUL..!

Nu går jag och drar täcket över huvudet och hoppas på att må lite bättre imorgon då jag vet att jag missar min chans i livet att se dessa underbara människor! FUCK!
//SOFIA.

Olala Lila!

SANNA 2011-11-22 | 15:23:49




ÅÅ gud vad jag vill färga håret just nu, eller i allafall göra nåt med håret!;D Jag har ju kvar den blå färgen...Haha :D

                         

En och en halv timme kvar

SOFIA 2011-11-22 | 14:16:19

WIHAAA! En och en halv timmes biologi och sen slut för dagen. Tycker om biologi, men hatar att ha lång lektion i slutet på dagen så att man slutar 16.

PUSS PÅ ER!
//SOFIA.

En gång hårdrock i hjärtat, alltid hårdrock i hjärtat.

SOFIA 2011-11-21 | 16:24:59
Finns det någon där ute som delar min kärlek till Arch enemy och Amon amarth? <3

Angela Gossow är så jäkla bra där hon står på sin plats i Arch Enemy och det är så jäkla bra att det börjar komma in lite kvinnfölk i hårdrockens värld också! Älskvärt!

Johan Hägg gör det också jäkligt bra på sin plats i Amon Amarth. Rösten gör sig väldigt bra tillsammans med de dundrande trummorna och vissa gånger ett band som kan göra det jäkligt melodiöst också.


Arch Enemy - Cult of chaos


Arch Enemy - No gods, no masters


Arch Enemy - Under black flags we march


Arch Enemy - We will rise (live in Japan)


Amon amarth - Live for the kill


Amon amarth - Free will sacrifice


Amon amarth - Cry of the black birds (Offical video)


Hoppas det finns lite vett i er också som gör att ni gör rätt i att lyssna på de här låtarna, några är definitivt mina favoritlåtar!
//SOFIA.

himmelriket har anlänt.

SOFIA 2011-11-20 | 21:08:08

Mys med julstake och julgardiner! Fattar inte att det är första advent om en vecka.. Helsjukt.

Imorgon försöker jag mig på min hurtiga sida genom att åka och simma innan skolan, tur att jag börjar 10, haha!
PUSS!
//SOFIA.

Dr Martens kan man inte säga nej till!

SANNA 2011-11-20 | 10:26:19
                          

Asså Herregud vad snygga dom är!
Nu ska jag ta mig en rulle städning i mitt rum. ;D

http://www.dmusastore.com

PUSS//SANNA

skulle nästintill kunna döda för att vara i vår vackra huvudstad just nu

SOFIA 2011-11-18 | 18:09:42

Som rubriken lyder, känner jag. Men jag åker och slickar mina sår hos fina vänner i skogens ena ände.

ÄNTLIGEN HELG, känns som en bra sådan också!!
//SOFIA.

Gårdagens outfit

SANNA 2011-11-16 | 17:28:26




Hatt-Lindex
Klänning- Secondhand avklippt ;)
Jacka-Secondhand
Thigts-H&M
Skor-skopunkten

Hej Allesammans!
Förlåt att jag inte har bloggat men jag har haft det fullboked hela vecka typ men nu är jag i gång igen. Hatten och kängorna är alldelse nya typ.Köpte dom i Stockholm.
Jiha, nu ska man i väg och kolla på "Breaking Dawn" med Alex, gud vad jag har längtat efter den!:D

PUSS!//SANNA ;D

Remember who you are

SOFIA 2011-11-16 | 12:21:09

En del av min garderob. Känns som det var länge sen någon av långklänningarna användes, borde göra det snart så ni också får se.

Min kompis Josefine hälsar till er alla, haha :)
PUSS!
//SOFIA.

We will rise

SOFIA 2011-11-15 | 10:00:00

Bättre bilder på mina nya skor. Som sagt - från Skopunkten och man får punga ut 349 svenska kronor. :)

Antagligen är jag inne på min andra engelskalektion för dagen när ni läser det här. Tidsinställt alltså.
PUSS!
//SOFIA.

Dagens outfit

SOFIA 2011-11-14 | 15:35:02

Tubsjal - Lindex
Linne - Second hand
Byxor (världens skönaste, lever typ i dom!!) - Monki
Skor - Skopunkten
Kofta - H&M
Skinnjacka - Mammas

Ganska ljust ute när jag kom hem så då passade jag på. Måste påpeka det att jag inte har någon fjärrutlösare till kameran och därför är det svårt att ställa fokusen, därför det är som det är. :)

KÖSS!
//SOFIA.

Live every day if it were your last.

SOFIA 2011-11-13 | 21:09:50

Mina nya favoriter som gick på 349 svenska kronor på Skopunkten. De fick läggas i resväskan direkt men jag hade god lust att dra på mig dom direkt och sväva på rosa moln efter Drottninggatan, haha. :)

Hoppas ni haft en fin farsdag!
//SOFIA.

Oförlåtligt gjort av mig.

SOFIA 2011-11-10 | 18:40:08


Uppdateringen just nu är oförlåtlig, jag vet. Men när jag kommer hem från skolan är det nästan kolmörkt och jag försöker hålla modet uppe ändå. Hoppas ni också gör det.

Nu ska jag sätta mig och plugga fysik, så jag inte failar lika stort imorgon på provet som jag gjorde på biologiprovet igår, hehe.

Hoppas ert liv leker livet!
//SOFIA.

Hiss eller diss?

SOFIA 2011-11-09 | 17:13:51

Själv dissar jag i modeväg men jag hissar om man vill vara varm om fötterna i vinter. Ser ut som dom är sjukt varma att ha på fötterna. Men ändå dissar jag dom, jag har hellre mina termostövlar på fötterna, haha :)

//SOFIA.

Versace for H&M

SOFIA 2011-11-07 | 17:23:15
Som ni kanske vet släpper ju H&M en ny kollektion med Versace, som ni förövrigt kan kolla in HÄR. Så därför tycker jag att ni ska kolla in de lite väl dyra för min ekonomi men supersnygga egenstilikonklädda kläderna.
Kläderna släpps den 17 november, alltså om 10 dagar. :)


Fina plagg med känsla av egen stil samtidigt. Underbart!

//SOFIA.

JAG ÄR MIG SJÄLV!

SANNA 2011-11-04 | 12:49:15

Jag håller fullkomligt med syrran skit vad andra tycker och va dig! Jag känner när folk går och tittar på mig. Jag ser att dom kanske går och snackar skit,  Men dom får säga vad dom vill för att JAG ÄR MIG SJÄLV.  Jag tycker om människor som vågar visa vem dom är!   

Va dig själv det kommer du längst på!


                                                                 Lite om mig själv 
  

Jag bor i lilla Edsbyn med ungefär 6000 människor. Vi är väll mest känd för bandyn.
 I min famillj är det Mamma Inger,Pappa Anders och Mina Stora Syster Sofia. Jag är 13 just nu men blir 14 i januari. På min fritid håller jag på med min älskade sport HANDBOLL.Jag brukar spela vänster nia. Ojj jag glömde nämna att jag har en kanin också som heter Mimmi .
Jag brukar ha alla olika stilar.. HAHA! Kan inte bestämma mig :D . Jag är beronde av HATTAR JAG ÄLSKAR DOM! Jag tycker dom är så häftiga. Nästan varje dag har jag hatt ^^. Man kan ha dom till nästan alla kläder.Jag tycker om att sticka ut som ni ser! ;D

   

PUSS// FRÅN ERAN SANNA ^^ <3

Du är fin precis som du är!

SOFIA 2011-11-04 | 11:18:06
Varning: Lång text utan bilder.

Människor där ute, var snäll och inse att ni är fina som ni är! Sluta försöka få en bekräftelse på facebook och andra hemsidor på Internet. Sluta överhuvudtaget ha statusuppdateringar som tillexempel "Gilla det här så betygsätter jag ditt utseende med g, vg eller mvg." eller "Kommentera det här så skriver jag Höstens... i din logg.". Den person som har det här som status ger sina kompisar och vem DEN tycker är snygg. Det har ingenting med vad någon annan tycker och det här kan trycka ner en person så jäkla långt. En annan person kan tycka att du är den snyggaste den sett.
Är det meningen att människor ska sitta och jämför sig med andra vilket betyg dom fick? Nej, det är det verkligen inte!
Det här är bara helsjukt och jag undrar vart människans värld är på väg någonstans. Så här kan det bara inte gå till. Försök hitta något annat ställe för att få bekräftelse att du är fin som du är. För det är du sannerligen! Du borde inte ens behöva göra det. Men jag kan förstå att människor gör det i det samhälle vi lever i just nu. Men snälla du som sitter där och gillar alla dom här statusarna - alla människor är lika mycket värda!

Försök hitta dig själv och våga exprimentera dig fram till den person du är! Du är inte konstig bara för att du har en egen stil. Du är snarare häftig som vågar enligt mig.
Titta inte på vad alla andra har för kläder/smink på sig. Det är du som bestämmer över dig själv och hur du borde se ut. Vad du trivs och känner dig snygg i. Det har ingen annan någonting med att göra. Finn dig själv och du kommer vara snygg som du är. Jag tror att man blir snygg av självförtroende och att vara trygg i sig själv. Och riktigt självförtroende kan inget smink och inga kläder fixa till enligt mig.

Jag själv har varit där en dag. Med dåligt självförtroende och tyckte inte om min kropp. Idag har jag bättre självförtroende och kan vara den jag vill vara och bära dom kläder jag tycker är snygg och som jag trivs i. Tidigare "gömde" jag bland annat min större mage i mjukisbyxor. Det gör jag fortfarande vissa dagar då jag inte alls trivs med mig själv. Jag tittar på Internet och ser "perfekta" människor som egentligen blivit så förstörda i olika bildbehandligsprogram att man inte ser skönheten med några skavanker. Jag vet hur det är att inte ha så stort självförtroende men nu mår jag bättre av att vara mig själv.

Har du hittat dig själv och har en annorlunda stil så kommer folk stirra. Jag vet hur det är, tro mig! Folk har stirrat på mig som om jag var den mest galna människan på jorden. Men vet ni vad, det är människorna som stirrar som borde skämmas! Inte du (om du gör det menar jag). Speciellt i en mindre by som den jag bor i stirrar folk som galna! Jag förstår inte riktigt ibland. Här ska man springa runt i jeans och en svart tröja (inget illa till er som har det, för det kanske är just din stil!) för att vara "normal". Precis som att dom med annorlunda stil inte får vara här för då skämmer man ut byn. Nej men inte riktigt så men ibland känns det som så.

Du är fin precis som du är. Du är fin precis som du är. Du är fin precis som du är. Du är fin precis som du är. Du är fin precis som du är. Du är fin precis som du är. Du är fin precis som du är. Du är fin precis som du är. Du är fin precis som du är.
Försök inte eftersträva något perfekt utseende, för jag anser att det inte finns. Ordet borde inte ens finnas vid det här ämnet.

Hoppas ni fått ut någonting av det här och jag hoppas ni förstår att det här är mina egna åsikter, kom gärna med era egna!
//SOFIA.

Stockholm

SANNA 2011-11-02 | 12:18:55


Mina köp från ERIKSHJÄLPEN!
Det blev en blus och en stickada tröja :)
Nu har vi kommit hem från Stockholm kommer bilder på mina nya skor sen,handlade väldigt mycket  kläder  och ... JAG ÄLSKAR DOM! :D

PUSS//SANNA